Ny Kunst - Lytte, én fin balance af Alan Pedersen, Alantherock

Ny Kunst - Lytte, en fin balance de Alan Pedersen, Alantherock

Hvor meget lytter du egentlig.. til dig selv og andre?

Lytte, en fin equilibrio

- Para la versión en inglés haga clic aquí -

Ny kunst de Alan Pedersen – Alantherock. Den overordnede titel for kunst serien er_ Lytte – Én fin balance. Serie omfatter 3 områder og består af 4 værker i hver to farvekombinationer, som bliver udbudt i begrænset oplæg på 300 for hver version. Yderligere 1 ubegrænset værk tilgængelig i 8 farvekombinationer. Alle værkerne indgår i en større sammenhæng med hinanden.

escucha-interior-BWlogo.jpg

Inspiración y bolsa tankerne kunsten.

Skaber kunst sig selv? I følge Alan, delvist ja – hvis du lader den overtage. I dette tilfælde opstod emnet i processen og overtog kreationen. Alan ved, hvordan og hvor han skal starte. Los hombres han ved aldrig hvad et resulterer i.

“Jeg lægger altid en personlig del af mig selv i alle mine kunstværker. Jeg mener, at kunst bliver mera interessant og relarbar, hvis der tillægges noget personligt og sårbart. Det bidrager til dens dybde og eksistens. Jeg har efterhånden lært, at sænke mine parader og skabe et frirum, hvor tanker og følelser får frit spil. Hvor tilbageholdenhed, frygt og bekymringer (også om andres tanker) udebliver. Hvor kun essensen og refleksioner forbliver og udvikler sig” siger Alan.

I denne series opstod refleksionerne omkring det at lytte og den fine balance tilknyttet det. Dette endte med, at blive det overordnet emne. Equilibrio i en lytte. Både at lytte til sig selv og lytte til de mennesker omkring sig. Dette er essensen i disse værker.

Vi, som menneske besidder mange varianter af os selv. Vi har alle forskellige sider, som vi balancerer imellem. Hver side afhænger af historie, tid, sted, tilstand, hvem vi er og hvem der er omkring os. Både bevidst og ubevidst bevæger vi os imellem allevariationerne. Variationer, som er vi skabt og formet af. Vi har alle gode og mindre gode sider. Men vi også altid muligheden for at udvikle os. Dette sker igennem at lytte.

blogpostAlanretrato2.jpg

Kunstvaerkerne

Ved at lytte, åbnes der op for en palet af tanker, følelser og refleksioner, som resulterede i et langt mere omfattende kunstprojekt. En palet som indeholder alt fra smerte, sorg til stolthed og styrke. Men det medførte deslige nogle utrolige personlige værker, som er inddelt i 3 områder og skabt udefra adskillige aspekter_

Lytte til sig selv (begrænset antal):

Modet til at lytte til sig selv. Mange mennesker kan formentlig relatedre til, at have betvivlet egne evner og kapacitet. Hvor det nærmest kan følelses som, at man ikke er sig selv længere. Det kan være for, at imødekomme andres forventninger eller de forventninger, som man tror andre mennesker har. Ofte er det ens egen opfattelse, som kun stemmer overens med ens egen virkelighed og ikke nødvendigvis andres.

Det kan være fra mennesker omkring sig, såsom familie, venner, kollegaer og kærester. Men det også være den manglende kontakt med sit eget væsen og man derved 'glemmer' at lytte til sig selv. I nogle tilfælde kan være godt i det, at man skal have et ekstra skub. Mens andre gange, ender man på usikker grund og en følelsen af, at man er gået på kompromis med sine værdier. Disse to værker omhandler, at lytte til sig selv og den interne dialog.

Tillid.

Tillid. Tillid til sig selv, Tillid til at du i enhver dada situación gør, hvad der er bedst, ud fra hvad du ved og have tillid til dine beslutninger. Tillid til at du er mera final dios nok.

Fejltagelser, hårde tider og uheldige episodior vil opstå. Det er en del af livet. Men du lærer af det og kommer videre. Tillid til at du vokser og bliver bedre samt klogere. Hasta que cene muligheder. Med andre ord - tillid til sig selv er essentiel – Både for dig selv og i forhold til, at hvis ikke du har det – hvorfor skal andre så have det?

Det er ligeledes interessant, at mistillid til andre ofte kan være baseret på din egen usikkerhed. Det er muligvis et område, som vi alle konstant kan udvikle og kan blive bedre til at udøve.

Anerkendelse

Anerkendelse er en fundamental del af, at lytte til sig selv. Først og fremmest i at anerkende, at alle mennesker herunder dig selv har gode samt mindre gode sider.

Ingen er perfekte og vi er alle kun mennesker. Anerkendelse og accept åbner op for muligheder til styrke og forbedringer.

Husk at anerkende de eventuelle fejl og smerte, som du begå og forvolder. Dette skaber et fundament for, at se muligheder til at udvikle og forbedringer. Men det er endnu mera significante er det, at du anerkender dine succeser. Når du gør noget godt og skaber glæde for dig selv og andre.

Husk en anerkende dig selv og alt den skønne værdi, som du bidrager med til din og andres verdener. Anerkend din egen eksistens og bedrifter.

Selvanerkendelse er vital.

listen-interior-BWlogo (1 de 17).jpg

Lytte til dig (begrænset antal):

Equilibrio Lytte er en fin. Fordi det er deslige betydeligt, at lytte til menneskerne omkring dig, som holder af og elsker dig.

Det er betydeligt i den forstand, at man ikke bliver fanget i sig selv. Så du bevarer kontakten imellem dig og verden omkring en. Tillid til at folk omkring dig kun ønsker og vil dig det bedste og reelt lytte til hvad de kommunikerer. Fordi der kan være forskel på, hvad de kommunikerer og hvad du tror de siger. Para en omfavne denne eksterne dialog. Er kunsten på disse to værker - farvekombinationerne er blevet valgt af fantastiske personer fra Alans instagram_ @alantherock . Hvor alle havde mulighed for, at tilkendegive deres ønsker til farver.

Hengivenhed.

Hengivenhed la define, som den dybe følelse af omsorg og sympati for dig og dit væsen. Hengivenheden fra mennesker og dine kære omkring dig, som elsker og holder af dig. Værdsættelsen af ​​dem og dig.

Vi har alle forskellige måder, at kommunikere på og ikke alle måder er åbenlyse. Hombres derfor eksisterer hengivenheden stadigvæk iblandt jer. Det kan være fra tilstedeværende mennersker i dit liv, såsom venner, familie, bekendte osv. Det kan også være fremtidige eller tidligere personer, som for eksempel, tidligere partnere og ekskærester. Som måske inderligt forsøgte at kommunikere til dig. Det er altid nemt, at pege fingre ved hårde tider - Men ud fra den tanke om, at I på et tidspunkt elskede og holdte af hinanden. Hvad forsøgte de egentlig, at fortælle dig? Hengivenhed eksisterer utallige steder.

Måske er det værd nogle gange, at stoppe op og lytte til menneskerne omkring dig.

Vokse

Vokse. Dette værk omhandler at vokse og udvikle sig som person. Vi har alle forskellige sider af os selv.

Her er det særdeles relevante, at bevare vores gode sider. Men det kan nogle gange være vanskeligt, at skelne imellem om det er en god side, som vi skal beholde eller om det er en side, som vi klamre os fast til med undskyldningen om_ 'at man ikke skal lave om på sig selv'. Nogle sider skal vi muligvis slippe, omdanne eller udvikle. Men det kan være svær og smertefuld proces. Specielt, hvis det er en fundamentalt del af os. Men også en lærerig og befriende proces.

I nogle tilfælde, kan vi også blive nødt til, at lade noget eller nogen gå – For at udviklingen kan finde sted.

“Tidligere i mit liv, lærte jeg hurtigt at påtage mig et skjold og klare mig selv. Jeg tilegnede mig også en forestación, en hvad og hvordan 'perfekt' var. En forestilling, som var upræcis og fejlagtig. Skjoldet beskyttede mig selvfølgelig. Men det lukkede også andre mennesker ude og mine sårbare sider var udfordrende at trænge igennem til. Det skabte en fachada, som udadtil kunne virke følelseskold. Men det var det på ingen måde. En side, som jeg sidenhen har valgt at ændre og forbedre til en mera umiddelbar og åben side. En transforming som tog tid og gjorde ondt. Når du sænker dine barrierer, kan du nemmere blive ramt. Men samtidig åbner det også op for en masse positivitet.” señor Alan.

Sansernes Symfoni

Sansernes Symfoni findes i forskellige 8 farvekombinationer. Sansernes symfoni finder inspiration fra alle de tanker, som eksisterede i forbindelse med skabelsen. Alle sanser og følelser bliver berørt og rodet rundt, hvis du lytter og mærker. Lige fra nærmeste euforisk, opstemt og opløftende til den dybeste smerte, sorg og fortvivlelse. Gå på opdagelse i en symfoni af kaos og hvor det hele flyder i sammenhæng.

escuchar-pintura-interior2 (1).jpg

Skabelsesprocessen

Hvert værk er håndlavet fra bunden. En kreation i mixed media kunst - De er kreeret i forskellige medier, hvorefter de er sammensat til disse unikke kunstværker.

Håndtegnet linjer og tilsat tekstur fra forskellige fotografier. Dette bidrager til en større dybde, og den helt korrekte personlige stil i værkerne. Hvorefter handtegnet skygger er blevet overlagt. Baggrundene er ligeledes dannet af grafisk farvegrundlag, vandfarve og tekstur.

Motiverne på de begrænset værker er skabt af akryl maling for, at få de helt korrekt lag og sammensætning. Det hele til sidst er sammensat på i formato digital 70x100 para, en holde farven, dybden og skarpheden. Hermed beholder værkerne det autentiske udseende og det er umuligt, at skelne imellem print eller maleri. Farver kombinationerne på ´lytte til sig selv´ er nøje udvalgt af Alan - Farver kombinationerne på 'lytte til dig' tager udgangspunkt i ønsker fra Instagram_ @alantherock . Diseño y motivo para todos los diseños y diseños de Alan Pedersen - Alantherock.

Alle værker i begrænset oplæg har kunstnerens signatur og er markeret med 1/300 – Dette forstås om 1 print ud af de tilgængelige 300 print, som vil blive trykt.

Kunstværkerne er trykt på Fine Art Freja papir 265g for bevare bedste kvalitet og farver. Alle tryk er markeret med Alan Pedersen - Alantherocks signatur.

Alle værker har signatur fra kunstner.

Para impresión hvert, som der bliver solgt. Vil der blive doneret til at 2 nye træer bliver plantet.

Para mera información omkring kunsten og kunstner_

https://www.nokuko.com/retratoalantherocken - Inglés

https://www.nokuko.com/portraitalantherockda - Dansk

- Para la versión en inglés haga clic aquí -

Escucha, un buen equilibrio

La nueva serie de arte de Alan Pedersen - Alantherock

Confianza

Confianza

Devoción

Devoción

Reconocimiento

Reconocimiento

Crecer

Crecer

sinfonía de los sentidos

sinfonía de los sentidos

¿Quieres estar en contacto?

Encuéntranos en Facebook e Instagram

Regresar al blog

Deja un comentario

Ten en cuenta que los comentarios deben aprobarse antes de que se publiquen.

MIRA ALGO DE NUESTRA COLECCIÓN COMPLETA AQUÍ.

Aquí encontrará toda nuestra colección NOKUKO de impresiones artísticas y fotográficas. Nuestra colección exclusiva consta de obras maestras cuidadosamente elaboradas por todos nuestros artistas. Esto incluye tanto de Alan Pedersen - ALANTHEROCK, Pública Rework y Flying Fuck.
Aquí encontrarás una gran variedad de obras maestras inspiradoras con varios estilos artísticos elaborados a través de diferentes métodos y fuentes. Es mucho más que impresiones: son pensamientos, reflexiones, sentimientos, pasión e historias. Estampados exclusivos tanto de Escandinavia como del resto del mundo.